4 december 2010

I'm back!

Ja det här är starten av min nya blogg. Jag har haft en förut men den fick då häromdagen, eftersom mina läsare inte kunde respektera att jag skriver anonymt.

Nåväl, vem är jag undrar väl du som läser det här. Jo jag är en glad tjej som bor utanför en stor svensk stad. Jag har en dotter som snart fyller fyra, världens snällaste man, två katter, en riktig bonnhund och två pigga hästar. ästarna är väl det som tar upp mest av min tid här på gården. Gården har vi haft i fem år och jag har ridit här som ung. Så alla grannar och fina ridvägar känner jag utan och innan. jag tävlar ofta med min stora häst i westenridning och ska vi gå in på detaljer så har vi tävlat på nationell nivå ett par år. det har gått ganska bra.

Men den andra hästen har jag vunnit SM för hans ras o slog folket med häpnad eftersom det var första gången vi var hemifrån, två guld, två silver och ett brons fick vi med oss hem.

Jag är som sagt ganska pigg och glad. Folk brukar beskriva mig som en studsboll. Jag far alltid runt i full fart och försöker liksom hinna ikapp livet. Jag jobbar som lärare i skolans senare år och det är väl egentligen varför jag vill vara anonym. Jag brukar nämligen skriva lite om mitt jobb utan att avslöja för mycket. Jag älskar verkligen mitt jobb, det är det bästa som finns. Hade du läst min tidigare blogg så hade du fått läsa om hur jag fick en lillebror via jobbet. Underligt tycker kanske du, men livets stig är inte alldeles rak. Eller så kunde du läsa om hur jag ibland retas lite med mina elever och får dem att skratta. Tänk vad skrattet är viktigt:-) Eller hur svårt/ lätt det ibland är att vara lärare.

Så vad kan du som följer min blogg förvänta dig? Jo du kommer att få läsa om hur jag filosoferar över livet, allt spännande som händer på vår gård och när jag är ute och jobbar som tränare i westernridning. Lite insidereport från skolans värld och ett och annat filosofiskt inlägg. Så om du vill lära känna mig och livet på vår lilla gård så hörs vi imorgon. Välkommen till min värld!
Kramar er alldeles egna
C