6 december 2010

Jippi o välkommen!

Jag har haft rätt ont i magen på sista tiden. Misstänker att mitt eländiga magsår gör sig gällande igen. Känns väl sådär mindre käckt. Har faktiskt käkat lite medicin för att få bukt med det värsta så jag inte hamnar där igen.

Men ikväll så känns det genast mycket bättre. Ny hyresgäst med sin häst flyttar in om ungefär två veckor. det ska bli så gott att få lite hjälp i stallet igen. För er som följde min gamla blogg så vet ni att min nuvarande hyresgäst skadat ryggen riktigt illa i en ridolycka. Så hon har ingen stalltjänst just nu. Men nu kanske allt lättar lite granna. Vill helst inte ens tänka på hur jobbigt det har varit ett tag. Men nu så känns allt lite ljusare. Mycket faktiskt. Välkomna hoppas jag att ni känner er!!!

Idag var en lång dag på jobbet. Jag jobbade över ända tills klockan var sju, men jag fick hur mkt som helst gjort.  Känns riktigt bra faktiskt. Dessutom har jag en supersnäll arbetskamrat som höll mig sällskap. Vi jobbar så himla bra ihop. Känns gott o ha en sådan vän på mitt jobb.

Nä nu är det nog sovdags snart. Saknar några hjärtevänner riktigt mycket just nu. Men jag vet att de finns där ute och de vet att jag finns där för dem.
Kram på er allihop
er alldeles egen
Bubblan