10 december 2010

Phil Collins - Both Sides Of The Story (Official Music Video)

Hotad på jobbet

Hallå där!
Snart är det årests mörkaste dag, men med den fina snön vi har här så blir det ljust och fint ändå.
Idag vsar verkligen ingen bra dag på jobbet. Betygssystemet hade kraschat. Vi kom inte åt mailen. Ingenting fungerade med andra ord. alla behövde hjälp och jag sprang som en yr höna. Kändes sådär.

Sen var det utvecklingssamtal, det första samtalet gick fint, jag hade väntat mig en del kritik men det gick bra o föräldrar och elev lämnade mötet nöjda.

Så till samtal nr 2. Första delen gick fint. Min kollega som var med för att hjälpa mig med eventuell kritik lämnade mötet och kände att det här går nog bra, elv lämnade mötet och pappan säger " Har du tid fem minuter?" Ja visst svarade jag glatt !
Sen börjar han skälla ut mej för saker som han säger att det går rykten om, han är inte beredd att höra min version alls och säger att om du skulle betee dig så här mot mitt barn då skulle jag minsann komma efter dig.

Jag försöker hitta fokus ii mötet igen men det är svårt och jag säger bara att jag förstår att vi har olika åsikter här och vi får respektera varandra för detta. han håller med sedan avslutar vi mötet.

När jag väl fattat att han faktiskt hotat mig så känns det helt hemskt i magen. Tårarna sprutar åt alla håll. Mina kollegor säger att detta är ju inte klokt. De tycker att min chef ska ringa föräldern. Tyvärr var min chef på möte så vi får ta i det där på måndag. Känslan är inte bra och jag är så glad att jag har skyddade telefonnummer. Föräldern kan alltså bara nå mig på jobbet. Det känns bra för där är man ju sällan själv.

Att vara lärare är svårt ibland. Föräldrar är så måna om sina barn. de vill dem så väl och ofta har de svårt att se att det finns flera sidor av en historia.

Kom o tänka på en av mina favoritlåtar. Klicka på länken var den nu hamnade, leta så hittar du den nog , det är verkligen en skön låt, jag älskar Phil Collins musik. Speciellt låten Another Day in Paradise. Den är fantastisk. Lyssna på texten, den är helt underbar.

Nåväl med magont och tårar i ögonen så fick jag lite besök av min allra närmsta vän. Hon tröstade lite o sen prata vi om annat.

Imorgon är en annan dag och på söndag händer det spännade saker. Jag lovar att berätta mer under helgen...
Kram
Bubblan