8 maj 2011

Gott!

Hallo där ute!
Har varit på barndop idag. Det var trevligt fast vi blev lite sena. Vilken ovanlighet. Det är så galet svårt att komma iväg när jag mår som jag gör o med barn o så. Som tur var var vi duktiga på att smyga in i kyrkan.

Väl hemma igen passade jag på att sova lite. Sedan kom en tjej och provred min äldsta häst för att ev bli medryttare. Det gick fint och vi satsar på att starta ett litet samarbete tillsammans. jag själv ar ridit min yngsta häst ett par dagar. Det går bra men jösses så svårt det är att få den lilla rackaren i form. här ska tränas muskler allt eftersom. det behövs i både körning och ridning. Lill hästen och vi var föresten o körde riktiga maratonhinder härom dagen. Det var riktigt skoj o vi travade igenom till och med. Han är duktig den lilla godingen :-) Nu laddar vi för första körtävlingen o sedan blir det stora tävlingar för hans ras i sommar.

Ni som följt min blogg vet att jag har världens bästa lillebror. Vi pratade länge i telefon häromdagen och jag är så stolt över honom. Hur många dyslektiker kan stava till juste korrekt och hur många tonåringar jobbar hela dagar 10 av 11 veckor på sitt sommarlov. Jag känner inga andra sådana, duktig bror är vad jag har. Jag är en stooooooolt syster.

I övrigt börjar det närma sig bete på heltid på hästarna och min härliga kompis som pluggar till veterinär tycker jag är den perfekta hästägaren. Det blir man ju stolt att höra. Här ökas betet med 15 minuter om dagen fram tills de går 7 timmar per dag då tar vi i med 20 minuter per dag. Det verkar funka bra och hästarna mår fint. Nu ska vi bara få ihop det hela med sprutning av bete och hitta 30 höbalar till så klarar vi sommaren toppenbäst. Planen finns men nu ska vi bara ro ihop det hela.
kramar till världens bästa bror och alla andra, livet är rätt gott just nu :-)
Bubblan