17 december 2010

Skolavslutning

ÄÄÄÄÄÄntligen var det slut på skolan för det här året. Ska man kort sammanfatta mitt år så har det varit rent grymt jobbigt. hade aldrig överlevt utan alla fina fantastiska människor jag har runt omkring mig. Både stora å små. Ett extra tack går ju förstås till mina hjärtegull, ja visst ja du vet ju inte vilka det är. Men det får jag berätta en annan gång. Fantastiska är de i vilket fall, det värsta är bara att jag saknar dem så grymt mycket.

Nåväl, bytt jobb har jag ju gjort, kul men jobbigt. Saknar vänner jag lämnat men älskar alla nya jag har funnit. Det var extra trist att inte få önska en av dem god jul eftersom den personen var på annat håll när jag hade haft chansen.

Skolavslutningen var jättejobbig, det var jobbigt att vara där. Jag kände mig ensam och utsatt och försökte hålla mig undan lite. det lyckades bra och det var jag glad för. Fick skäll av en förälder, för något som egentligen inte ligger på mig men vad gör man det är bara till att lyssna och le :-) Ibland är lärarlivet tufft.

Idag har jag varit och hälsat på en god vän. Det var trevligt och roligt. Massor med roliga samtal och historier. Vi har alltid så himla trevligt. Kul när det inte är vänner man ser varje dag. Då blir det extra mycket att prata om.

Sen kom jag till sist hem efter körning på förskräckligt hala vägar. Då kom våra nya hyresgäster efter en stund. Det känns så gott i magen. De verkar jättetrevliga och jag pratade med en annan vän om att de flyttat in idag. Hon visade sig känna dem ganska väl och sa att de är både trevliga och hjälpsamma, precis det min magkänsla säger också.
Nä nu måste jag faktiskt sova. Är helt galet trött, tack allihop för en härlig dag :-)
Kram
Bubblan