4 februari 2011

Dag 12 10 saker du inte vet om mig

Oj det här var ju svårt
1. Galen i Harry Potterböckerna, ser filmerna så fort de kommer och har stått utanför bokhandeln mitt i natten för att köpa de sista böckerna.

2. Kan verkligen inte läsa engelska, det går så långsamt att jag tröttnar direkt.

3. Läser svenska böcker väldigt fort, ca 1700-1800 ord per minut. De flesta läser typ 500 ord per minut, jag har tränat kan jag avslöja. Det är en teknik man kan lära sig :-)

4. Kan oftast skilja ut vilken världsdel mitt rödvin kommer ifrån, hoppas jag ska få gå en kurs nån gång.

5. Är helt galet höjdrädd, varför vet jag inte.

6. Har tokstora fötter, stl 44,5 på de största jag har men annars 41-42 vilket gör att antalet högklackade skor i min garderob är pyttelitet.

7. Har varit danslärare på min gamla gymnasieskola och hade som ambition att bli tävlingsdansare men det ville inte min danslärarare så då tävlade jag med hästarna istället. Dvs jag är så galen i att tävla att det blir jobbigt ibland. Jag ger mej aldrig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Har aldrig ätit ärtsoppa och har inga planer på att göra det.

9. Tycker om att fiska men gör det för sällan.

10. Är inbiten cineast:-) 8 Du får helt enkelt slå upp det om du inte vet vad det är )

11 kommer här så kan du inte klaga på att du inte lärde dej nåt nytt. Jag samlar på hattar, om än i liten skala. Plus att min mor snott några av mig :-)
/ Bubblan

Dag 11 Mina syskon

Det enkla svaret på den frågan är att jag har inga syskon. Jag brukar skoja o säga att mina föräldrar fixade perfektion vid första försöket;-) Mina föräldrar är ju skilda och min mammas nya man har två barn, men de räknar jag inte som mina syskon. De känner inte mig och jag inte dem. Vi har aldrig bott ihop och kommer aldrig att ha något förhållande på något sätt. ( PUNKT )

Sen finns det människor som man känner att de är som ens syskon. Mina kusiner är jag uppvuxen med och de känns som jag skulle beskriva det som mina syskon. den ena av dem är verkligen som min storebror. Ruskigt beskyddande på ett härligt sätt. det känns bra, men vi hinner ju inte att ses så ofta.

Sen har vi den lite märkliga syskonhistorien i mitt liv. Det är min lillebror. Det är ganska knasigt men det är en elev till mig. Andra har beskrivit vår relation som en syskonrelation och vi tycker båda att det stämmer ganska bra. Min bror heter Daniel och är en fantastisk människa. Han är alltid glad. Den mest hjälpsamma människa jag träffat. Stark och trygg är andra ord som passar väldigt bra in på honom. Har lika sanslöst galen humor som jag. Så vi skrattar ofta, samtidigt som vi kan ha djupa samtal och sitta och prata hur länge som helst. Han kan vara sig själv och jag också. Det är en härlig känsla. Just nu är han ju inte så fasligt gammal så jag funkar lite som en stöttepelare om han nån gång skulle behöva det. Jag hoppas verkligen att jag kan få behålla honom som vän och lillebror livet ut. Men man vet ju aldrig. Hoppet lever hos mig iallafall :-)
Kram
Bubblan