18 februari 2011

Dag 25 Det här är jag bra på

Usch jag är så typiskt svensk. jag vill helst inte säga vad jag är bra på men nu gör jag det iaf. Ta det för vad det är. Jag är en bra pedagog för jag är bra på att bilda trygga förtroliga relationer till mina elever. De litar på mig och jag litar på dem. Jag är bra på att läsa fort. Jag är bra på att lära mina hästar gejer, tex min lilla häst som jag har kört in alldeles själv trots att jag inte kan något om körning. Jag är bra på att uppmuntra mina ridelever, får dem att våga nya saker och hitta nya mål i sin ridning. Jag är en bra vän och jag är bra på att virka och laga mat.

Nåväl nog med info om vad jag är bra på- Har haft en busy dag med full fart. Vilade lite på eftermiddagen och sedan tog jag och medryttaren med hästarna och vagnen i det fantastiska vädret. Helt ljuvligt. Sedan var maken och jag och såg Sanctum. En riktigt bra film, man satt bokstavligt talat med hjärtat i halsgropen.

Sedan avslutades kvällen med ett trevligt telefonsamtal som gjorde mig lite förvirrad, men jag blundar o ser glad ut, det brukar funka på den här människan.
Sov gott
Bubblan