17 april 2011

Livet är svart ibland!

Snacka om att springa in i tegelväggen. Sista veckorna har jag inte mått så bra. Riktigt uselt för att vara ärlig. Känns som om jag sprungit in i en vägg stenhårt. Jag har varit jätteledsen o lipat så jag säkert kunnat fylla en mindre pool med alla tårar. Magen spökar igen och livet har känts rätt värdelöst. känns som att man helst vill dra täcket över huvudet och inte gå upp igen. Nåväl jag bestämde mig för att nu får det vara nog och gick till doktorn. Hon sjukskrev mig på stående fot i tre veckor. Känns jobbigt men riktigt bra.

Nu börjar jag hämta mig lite igen och jag passade på att ringa världens bästa lillebror. Min lillebror förstås. Vi pratade länge o väl om hur han har det och så. Efter en stund frågar han hur jag har det. -Jo det är väl inte så bra svarar jag. -Vill du höra barnversionen eller vuxenversionen? frågar jag. VUXENVERSIONEN, kom svaret genast.

Då kunde jag inte hålla mig o tårarna bara sprutade på mig. - Men Bubblan då, sa lillebror, varför har du inte ringt tidigare ???? Då blir man ju så glad att man inte vet vad man gör. Jag har världens bästa bror :-)

På hästfronten är det full fart. Kommer få min nya fina maratonvagn väldigt snart :-) Dyrt men roligt. Ska bli så skoj :-) På fredag ska vi träna körning igen och idag har vi löshoppat för Uno. Lillhästen hoppade 115 cm. jag vågade nästan inte titta. Uno undrade om han kommer till SM i år och det lovade jag honom att vi skulle göra :-) Kul att Uno verkar gilla honom fortfarande. Bådar gott inför SM.

Nåväl sol ute, sol inne sol i sinnet idag iaf .-)
Kram Bubblan