10 februari 2011

Dag 17 Barndomsminne

Det finns massor av barndomsminnen att berätta om men ska man berätta alla kan vi inte hålla på här för det kommer ta en evighet. Först och främst ska man nog berätta att min barndom var ganska tuff. Jag var rätt mycket mobbad i skolan och antalet vänner var inte många de första åren.

Mitt barndomsminne är inte ett utan många. Vi hade en skog där jag växte upp. Den skogen var helt fantastisk. Många små vindlande bäckar i lummig grönska. Härliga vitsippsbackar med gröna träd. Alla lekar jag lekt där, alla fötter som badats till de blivit iskalla. Ljuvligt. Jag hoppas att mina barn också ska lära sig att älska skog och mark och den fantastiska möjlighet vi har här i Sverige att besöka den. Så mitt barndomsminne är skogen. dessutom bidrager jag med lite bilder på min barndoms skogar :-)





Min dotter o vår hund på besök i mammas barndomsskog

Dag 16 Första kyssen

Om du undrar varför det inte blev nåt inlägg igår så kan jag berätta att jag för typ 14 dagen i rad haft feber och känt mej helt kass. Arbetsdagen var en enda plåga. Vi var på teater med eleverna och det blev så lyckat. Jag är jättenöjd med mitt val av teater. Eleverna verkade dessutom gilla den jättemycket. Lucky meeeeee <3

Nåväl min första kyss skedde på en bio med min första pojkvän. Filmen var med Dustin Hoffman och jag ska erkänna att jag inte såg så mycket av filmen. Kyssen ville liksom aldrig ta slut. Trevligt. Så den historien var inte så spännande så jag bjuder på ett annat kyssminne istället.

Han var en kille från min klass. Vi skulle på konsert och den var jättebra. I pausen gick vi ut och promenerade. Ingen av oss hade jacka. Han hade mörka ögon att drunkna i. Precis när våra läppar möts så börjar det ösregna. Och här snackar vi inte nåt litet regn. Det var som att stå i en fullt påslagen dusch. Vi kunde inte slita oss ifrån varandra. Dränkt var ordet. Men också fullständigt magiskt. Kyssarna var ljuvliga men till sist hade vi inte en torr tråd på kroppen och var tvungna att springa in. Ett ganska roligt och magiskt minne.
Kram Bubblan