22 december 2010

Vilka vänner man har!

Ja livet är verkligen en fantastisk gåva. Jag funderar ibland på hur bra allt ända varit, visst ibland är det kolmörkt och man simmar omkring i botten på brunnen och kan inte komma upp utan hjälp. Men idag har verkligen varit en riktigt bra dag. Började i och för sig med en slitig morgon då dottern väckte hela familjen. Jag som inte hunnit somna vid det laget fick då sova typ två timmar totalt i natt. Lite trött i huvudet var det sedan in i duschen, fixa till sig och åka iväg och fika med världens bästa lillebror. Ja om du kände honom så skulle du förstå att han verkligen är världens snällaste. Hade du hört vilka fantastiska julklappar han köpt till sin familj hade du förstått. Det är en av de mest omtänksamma människor jag känner. Jag berättade att jag skulle göra en glittrig säng till min dotter i julklapp. Genast kommer det -Äsch jag kunde ju lackat den åt dig om jag vore klar! an pluggar till billackerare och det där är så typiskt honom. Snäll, hjälpsam och sätter sig själv i sista rummet, alltid. Vi liksom hjälps åt att ta oss fram i livet. Det är så härligt att ha sådana vänner. Ovärderligt är nog ett bra ord.

Vi satt ia alla fall och fikade och efter en och en halv timma upptäckte jag vart tiden tagit vägen. eftersom jag hade en miljon andra saker att göra så var det bara att säga Adjö. Det känns alltid trist o säga hej till brorsan men för varje gång blir det lite lättare för jag blir mer och mer säker på att han inte kommer att försvinna ur mitt liv.

Kikade in på den närliggande ICA-butiken och uträttade ett ärende. Har hittat på ett lite bus, men det får jag berätta om efter jul om det blir avslöjat. Spännande, eller hur :-)Sprang på en gammal arbetskamrat och vi konstaterade båda att vi var lika glada att vår gamla chef sagt upp sig hastigt och  lustigt. Vi funderade båda på hur det kunnat gå så fort ;-)

Vidare för att köpa glittrigt tyg. Det kommer bli jättefint i dotterns rum. Hon är ju tre snart fyra år och den så kallade prinsessåldern har hon väl kommit in i :-) Undra om det finns mammor som inte gillar den? Jag älskar den åldern i alla fall. Man kan passa på att leva ut en del som man inte fick eller kunde när man själv var liten.

Sen hem och vända och ut på en härlig ridtur i skogen med nya hyresgästen. Jag har ju inte ridit min egen häst på flera veckor så det var verkligen jättekul! När jag kom hem lekte barnen och stallet var fixat. Så härligt är ordet :-)

Sen var jag tvungen att sova lite. Var så galet trött att det inte gick att hålla ögonlocken öppna med bästa vilja i världen. Sov i typ två timmar och sen iväg och julhandla. I affären sprang jag på flera gamla vänner. Det var kul att träffa dem allihop. Om nu bara dottern somnar så ska jag ta fram mitt trollspö och fixa till ett princessrum. Thi det är kul att kunna trolla!
Tack allihop för en fantastisk dag!
Kramar eran egen Bubblan