20 december 2010

Allmänt elände!

Har haft en tuff dag idag. Lilla dottern väckte mig av att hon höll på att kräkas. Fick snabbt väcka maken och be honom sanera sängen medan jag följde henne ner i källaren där vi har vårt badrum och ge henne en nattlig dusch. Två timmar senare var det studs upp och ut i stallet för att släppa ut hästarna. Sen var jag fantastiskt trött och vi somnade om till strax efter tio. Lillan kräktes igen och mer sanering blev det, sen passade katten på att spy ett par gånger samtidigt. Kändes sådär och jag funderade på om det var så att jag bytt bort mitt lärarjobb mot städjobb. Sen blev det till att trycka i henne vätska under hela dagen och ställa in alla aktiviteter i ett par dagar. Jag tror i och för sig att det var något hon ätit. Det var något i hennes köttbullar igår som var hårt så jag tror det var det. men vi tar det säkra för det osäkra. Här ska vi inte smitta någon. jag fick inte ens träffa min underbara hovis idag.

I hagen har det fungerat bättre än jag förväntat mig. Hästarna har delat sig två och två så alla får lite mat. Det fanns till och med mat kvar i foderstationen. Kändes hur bra som helst, äntligen lite ordning och reda :-)

Det som ärligt talat oroar mig mest just nu är min mage som protesterar högljutt. Känns som magsåret är på gång tillbaka. Vill inte att det ska vara så. Jag vill inte vara sjukskriven igen. Den här gången är räddningen mycket längre bort. De som räddade mig sist finns inte med i mitt liv på samma sätt. Känns oroligt.

På onsdag ska jag iallafall träffa lillebror och ta en fika. det ska bli grymt skoj. Jag saknar honom så. Ska bli spännande att se hur det gick med betygen och hur han mår och allt så. Räknar timmar och dagar tills dess. det är fantastiskt att ha världens bästa bror!!!!!
Nä nu är det filmtime och sovdags. Kan tipsa om Beauty & The beast serien som gick för massor med år sedan på SVT, den finns till delar på youtube och är en klar favorit just nu när livet känns lite tungt.
Kramar
Bubblan