19 april 2011

Sol ute, sol inne, sol i sinne!

Känner mig lite filosofisk idag o kom på inledningen till en bok när jag skulle sova igår. Den går ungefär så här ;

"Det är mörkt. Kolsvart. Det är tyst, innanför mina ögonlock. Jag försöker öppna dem, men det går inte. Beror det på att det inte går eller på att jag inte vill...det vet jag inte. Inom mig är det mörkt, oändligt svart. Det är som den djupaste brunn du kan tänka dig. Den har tegelstenar på väggarna. De är hala. Jag kommer inte upp utan trillar ner igen och igen i det mörka vattnet. helt plötsligt får jag upp mina ögonlock och en smal strimma ljus letar sig in. En ny dag i mitt liv har börjat. Jag vet inte om jag är tacksam eller inte för mitt liv är mörk, ett enda stort mörker..."

Jag får väl fundera på om jag ska skriva fortsättningen på den här historien eller inte. Vad tycker du?

Idag har jag fått lite saker gjorda. Motionerat lilhästen. Sedan blev det fika med världens bästa lillebror, min lillebror förstås. Han är så klok och förståndig. Det känns som att man kan prata med honom om allt och han vågar prata med mig om det mesta tror jag. Idag pratade vi om en del spännande och svåra saker. Det är så roligt att träffa honom, men jag blir alltid lite ledsen efteråt eftersom jag då vet att det är ett tag tills nästa gång vi ses. Kanske blir det på min födelsedag 28 maj:-) Hade tänkt ha lite fika/ tårtbjudning hemma. Om du är vän till mig är du härmed välkommen. Berätta bara att du kommer så jag vet hur mkt tårta och fika jag ska fixa :-) Öppet hus är grejen :-)

Sedan har jag börjat att planera för en kul utsmyckning till fredagens tävling. Ska se om det går i lås eller ej. Dessutom är makens överraskningspresent på gång och jag får min nya maratonvagn på fredag :-) Livet är rätt gott. TACK bror för att du finns :-)
Kram
Bubblan