15 januari 2011

En bra vecka trots allt

Den här veckan började ju inte så bra eftersom hästen dog. Det har liksom legat ett lock på oss, inget har vi orkat, inget har vi velat. Hästarna har fått en välförtjänt vilovecka. Jobbet tog upp en del tid och det kändes gott att komma igång igen. Det roligaste var nog ändå att en av mina arbetskamrater fick förlängt sitt jobb till sommaren med full lön istället för praktiklön. Det känns hur bra som helst.

På hemmaplan har det som sagt varit lugnt. Det som störde mig mest under veckan var nog när jag for till en av mina ridelever och hon visade sig ha virus i stallet. Så det var bara till att sanera alla kläder o skor. Inget betalt fick jag heller för inställt pass. Det kändes sådär skoj. Om hon inte skärper sig så tänker jag inte träna henne mer. Sånt där accepterar jag inte.

I övrigt så är livet rätt bra. Jobbet knallar på, hästarna mår bra. Jag är så lycklig över alla fantastiska vänner omkring mig. Tack för att ni finns, nära eller långt bort. På telefon eller i verkliga livet, ni betyder mycket för mig.

Har för övrigt bokat sommarbete till grabbarna där de stod förra året. Ska bli gott. De trivs där och jag också.

Har bokat tältplats på chappen. Så då får jag ta min röda hatt och fara dit, kanske ska jag jobba lite också. Dessutom har vi bokat en semesterresa till Alanya, Turkiet i juni alldeles innan midsommar. För första gången i hela mitt liv ska jag inte vara i Sverige på midsommar. Känns konstigt, men jag älskar Turkiet och Alanya är ett fantastiskt ställe. Har ju varit där förut för typ 20 år sedan. Ska bli grymt skoj att fara dit igen.

Nu väntar A Clockwork Orange, en film jag inte sett i sin helhet tidigare eftersom jag alltid varit för trött men ikväll kanske det fungerar.

Kram o ha en go lördagskväll, skriv gärna en kommentar så vet jag vilka som läser detta
kram
Bubblan