24 januari 2011

30 dagar...

Jag känner att min blogg har brutit ihop lite så jag snor med viss modifikation det här från en mycket god vän till mig. Jag ser det lite som en personlig utmaning så äng med så får ni veta lite mer om mig. Frågan är väl om ni egentligen vill veta. men då kan man ju låta bli att läsa förstås :-)


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Mina djur
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödsynder 


Dag 1 presentera mig själv


Ja redan här kan det ju bli svårt eftersom jag vill vara lite anonym. Men jag ska försöka.


32 snart 33 år, lärare till yrket och själen. Jag kan liksom inte låta bli att vara lärare nån gång på dygnet. Det sitter i så stenhårt. Jag inbillar mig att det beror på att jag älskar mitt jobb o inte på att jag är utarbetad. 


Gift med världens underbaraste man. Han ställer alltid upp på alla mina tokigheter även om han suckar lite ibland när jag blir allt för galen. med honom har jag också min favorit tjej, en glad snart 4 årig blond busunge med världens rakaste hår. 


Vi bor på en liten söt gård, där vi byggt ett nytt o fint hus med ett stall som jag designat själv. Efter stallet avslutade jag mitt fjärde husbygge i livet o jag tror att om jag någonsin ska bygga ett hus igen så får det bli ett ridhus. Annars VÄGRAR jag.  


Jag har hållit på med hästar i större delen av mitt liv. Min första egna häst köpte jag för fem år sedan o sedan dess har det liksom trillat på. Jag hjälper numera andra med deras hästar på fritiden, jag inte ens på fritiden kan jag låta bli att vara lärare. Jag älskar att läsa en riktigt bra bok, den ska vara sådär bra att man inte vill släppa den. Sista lästa bok var Fallen ängel, helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag läste halva natten. Läser för övrigt sjukligt fort. Typ 1700 ord per minut. Pröva att räkna hur många du läser så fattar du att det är snabbt. Normala människor läser typ 400 ord per minut. 


Bjud mig gärna på ett fylligt rödvin från Australien eller Argentina. Så blir jag nöjd o glad. jag gillar att laga mat och baka gör jag ofta. Inte så nyttigt men grymt gott. Hinner jag så syr eller virkar jag i stora mängder. Också det går fort. Det gör det mesta i mitt liv :-)


Funderar på om det är mer jag borde skriva men det är det nog inte.


Fortsättningen följer imorgon...