23 december 2010

Ridtur i snön

Det är verkligen fantastiskt vackert ute just nu. Personligen skulle jag faktiskt vilja ha ett par centimeter snö till så att man kunde ut o galoppera i det vita lite. Det är ju något av det bästa som finns. Nåväl, idag var jag ute en sväng och red med en gammal bekant. Vi red genom skogen och det är tur att man har så bra ridkläder annars skulle man bli både blöt och kall. Jag fick fundera lite på vägen ibland. Men fram kom vi. Lurade också på hur det är med det här med ridoverall. Varför är det nästan bara islandshästmänniskor som har det? Det är ju en fantastisk uppfinning. Funderar lite på om man skulle köpa sig en själv.

Min ena medryttare red ut på lillhästen idag. Verkade som att det gick bra annars skulle jag väl ha hört något. Tyvärr hade han trampat sönder sin boot så det blir till att köpa nya efter jul. Båda halstäckerna har också pajat. Känns sådär skoj att sätta sig och sy och laga igen :-( Appropå sy så har jag sytt en massa idag. Min lilla dotter har fått sin glittriga säng äntligen. Hon tyckte att det var lite läskigt att tomten varit i hennes rum och trollat men jag tror att hon blev nöjd den lilla skruttan. Ska ta lite bilder så att ni får se hur fint det blev.

Imorgon är det julafton och ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag bryr mej så mycket. det är mysigt att vara med familjen, det är mysigt med gran och så men julklappar och sånt bryr jag mig inte så mkt om. Det är en mysig dag med familjen för mig. Ska bli spännande att se om mitt lilla bus får några effekter imorgon. och får det inte det så har jag i alla fall förgyllt en god väns dag lite granna :-)
Pöss på er och god jul ha en grym dag imorgon :-)
/ Bubblan