2 mars 2012

Din sjukdom finns inte!

Ja ibland blir man förundrad. Har idag pratat med försäkringskassan för tionde gången eller något. De har äntligen inte betalat ut full ersättning till mig. Det ska bero på att min sjukdom inte finns. Det är nämligen så att jag svimmar när jag ammar. Inte speciellt praktiskt alls. Speciellt inte med ett barn på armen o ett större barn i närheten. Problemet är dessutom att det ibland kan ta en eller ett par timmar innan jag vaknar till. Det beror inte på varken blodtrycket eller blodsockret så min läkare är lite lätt förvirrad. Det finns ingen diagnos för det här, så läkaren kunde bara skriva vad som händer på mitt sjukintyg. Detta konstaterade tanten på försäkringskassan o alltså får jag ingen ersättning. De på försäkringskassan hade kommit fram att de aldrig hört talas om detta o alltså finns det inget problem. Jag måste ju ändå säga att det är bekymmersamt att ligga avsvimmad ensam hemma med två barn. Men det tyckte inte tanten. För hon tyckte att jag kunde ha hand om barnen emellan jag svimmar. Men då funderar jag på att jag ammar ca varannan timma o svimmar lite då och då. Ska min make då fara fram o tillbaka från jobbet o hjälpa till när jag har svimmat. För då kan jag ju ta telefonen o ringa honom ;-) Maken föreslog i af att vi skulle skickar en DVD med Dr House så kunde tanten få se på lite konstiga diagnoser. Bra ide tyckte jag !!!

För övrigt när vi ändå pratar tv-serier måste jag bara säga att jag skarpt gillar serien Mot alla odds som går på SVT. Den är verkligen jättebra!!! En annan serie som vi fastnat fullständigt för här hemma är serien Game of Thrones. Det är verkligen en riktig nagelbitarserie. Det är så spännande så att det är alldeles andlöst tyst i 60 minuter varje onsdag hemma hos oss. Vad har du för favoritserie?

Dagen idag har förutom ett konstigt samtal till försäkrinskassan innehållit en härlig tur i solskenet med dottern o lilla hästen. Det är verkligen supermysigt att vara ute i skogen med min lilla tjej. Hon fick köra vagnen en massa idag o det klarade hon fint. Till hösten är hon anmäld till ridskolan, skruttigt dyrt men jag tror hon komemr gilla det skarpt. Shettisridskola blir det så hon får känna sig lite stor i stallet. Våra gigantiska hästar är lite för stora för henne.

Avslutar med ett kort på min goding.
kram
Bubblan