5 november 2011

Bildbomb

Här kommer för omväxlings skull en liten bildbomb med min gamla häst. han är världens bästa och idag trodde massor av folk att han var dressyrhäst. de blev rätt förvånde att höra att han tävlats både nationellt o internationellt i westernridning. det fick mig att skratta gott. Min fina medryttare var den som red och tog hand om killen idag :-)



 Det är inte jag på bilden, så vet ni det :-D

Vinst!

Ja det känns faktiskt lite som om jag har vunnit. Högsta vinsten, nä inte riktigt men iaf. Jag har under flera veckor kämpat mot min läkare. Förklarat, lipat och varit mer eller mindre arg. Så nu efter ett antal veckort, typ tio- tolv veckor har de äntligen fattat. Hur skraj jag är och vilka enormt djupa spår min förra förlossning satt i mig. Detta har nu gjort att jag får kejsarsnitt. Visst det är en jättestor operation med massa risker men det känns ändå bra. Jag vill inte göra om min förra förlossning på 42 timmar hur som helst. det här känns mer kontrollerat och lite lugnare måste jag säga. det är som ett stort lugn har lagt sig i hela vår lilla familj. kanske kan jag få nöjet att faktiskt uppskatta första tiden med vår nya lilla familjemedlem och inte bara vara ett trött vrak i flera veckor. Tjoho för att man är så grymt envis :-D

På hemmaplan är svärföräldrarna på besök och en miljard saker blir fixade. Känns gott. Jag känner mig så handlingsförlamad när jag varken orkar eller kan fixa grejer. I vanliga fall är jag ju rätt driftig och har hundra järn i elden. men inte med magen i vädret. Då blir man lite begränsad och får tänka sig för.

idag är en ganska spännande dag för övrigt. Min nya medryttare ska iväg med min äldsta häst på Hubertusjakt. De ska var med i en lady klass och rida omkring ute på ägorna till ett litet slott här i närheten. Tydligen får de något gott att dricka och första priset är en flaska vin :-) Kul idé. De mer ´vågade typerna kan ge sig av och hoppa terrängbana med hinder på 60-90 cm. Undra om arrangörerna tänkt på att de flesta är vana att hoppa inomhus och att en sådan här aktivitet kanske inte lockar de riktigt duktiga ryttarna. Varför inte bjuda på små lätta hinder och göra det roligt för måååånga att vara med istället. Eller tänker jag helt fel? Vad tycker du? Hindren skulle tydligen vara allt mellan vanliga hinder till stockar och diken. Usch hoppas verkligen det går bra och att det inte händer några olyckor på allt halkigt gräs som det är nu. Speciellt eftersom det tydligen inte fanns någon väg förbi hindren. Jag tänkte iaf fara dit och kika och heja på stallgänget. Ska försöka fånga in dem på några bilder också :-)
Ha en grymt bra dag och var rädda om er
En morgonpigg Bubblan