26 juni 2011

Mer semester

Livet ar ratt gott nar man ar pa semester. Har varit pa ett stalle idag som heter Dim Chai. Det ar fantastıska droppstensgrottor. Mina ben darrade av hojden, jag som ar sa hojdradd. Men det gick fınt. Sedan for vi tıll en flod och kakade. Jag valde forell och det smakade fantastiskt. Det var kallt vatten i floden. 11-12 grader. Jag badade sa klart men det var kallt sa in i vassen. Tank att man kan bada kallare har an hemma. Det var ett motorcykel gang dar och de badade ocksa. Rıktıgt kul att se dem bada i sina jeans.

Jag blir för övrigt helt galen pa tangentborden har i Turkiet. Men det ar kul att kunna skriva ett par rader till vannerna dar hemma. Funderar lite pa livet som vantar nar jag kommer hem igen. Ska fara till Chappen. jag langtar ju efter det varje ar. Sa aven i ar. Kravs lite planering men pa fredag bar det av. Lite trist att ingen av vannerna hemma verkar hanga pa utan att jag far möta upp ganget dar nere men sa kan det vara. Varre saker har hant. Kul ar det hur som helst.

För er som ınte vet vad jag talar om sa lagger jag en lank har:
http://www.teamrhc.se/

Na nu vantar lite kalas och en drink vid polen. Hoppas ni andra inte regnar bort helt o hallet dar hemma. Saknar er allıhop <3
Kram
Bubblan
PS Bilder fran semestern kommer sa klart nar jag kommer hem igen :-)