28 januari 2011

Dag 5 Vad är kärlek

Kärlek kan förstås vara den där fantastiska känslan man delar med en annan människa. När hjärtat liksom hoppar över ett slag här och där. Känslan av att inget annat än den andra personen betyder något. Känslan av att det är du och jag ensamma i världen. man blir alldeles svettig, varm inombords, livet är som en varm sommarvind och allting känns enkelt. Någon sa någongång att jag är den mest hetrosexuella människa de någonsin träffat och det stämmer nog rätt bra. Killar är min grej. Jag har inget emot kärlek i alla dess former men jag är och förblir hetro.

Sen finns det ju ärleken till sina barn och den går inteatt jämföra med något annat. När min dotter låg i min mage så fick jag kämpa hårt för att hon skulle ha det bra pga min diabetes. jag testade mig massor av gånger varje dag.  Åt rätt och var på sjukhuset var och varannan dag. Det var plågsamt men roligt för jag visste att det skulle vara värt det. När hon sedan kommit ut efter en lång och i ärlighetens namn ganska hemsk förlossning på 42 timmar så skulle jag gå och äta. med mig rullade jag den lilla vagnen med plastlådan som alla bebisar förväntas sova i. När jag satt mig ned för att äta kom tårarna. De sprutade åt alla håll och jag kunde inte sluta gråta. En annan mamma frågade hur det var fatt och mitt enda svar var: " Hon är här nu"Kärleken till ett barn går inte att förklara eller förstå förrän man har det. Men den är fantastisk det lovar jag dig.

Kärleken till djuren tycker jag på sätt och vis är den finaste kärleken. Den är så rak och enkel. Ärlig i alla sina former. Den sviker aldrig. Är rättfram och ren eller hur man nu ska förklara det. Min kärlek till mina djur är så enkel. den finns där. de ger och tar vad de får. De ställer alltid upp utan att fråga eller fördöma. En sån kärlek borde vi människor kunna ge oftare. Hur många gånger har inte mina hästar ställt upp och kämpat på olika sätt. Jag behöver inte be dem, de förstår och gör det som är bäst för oss som ett team. Kanske är det därför jag kallar mitt företag för Team_____ Gård. Vi jobbar tillsammans som ett team för att lyckas med våra uppgifter.

Mina vänner är fantastiska. de ställer upp i alla lägen och det är så roligt att kunna hjälpa dem när de behöver det. Som idag när jag åkte och mockade min kompis sju boxar när hon hade ryggskott. Hon behövde hjälp den här gången och nästa gång så är det kanske jag som behöver hjälp. Vänner som alltid ställer upp för varandra vad och när det än är. Mina vänner är nog bäst på att lyssna och tur är väl det eftersom jag är en så snacksalig typ. Jag babblar ju jämt =) mina vänner finns där för mig när jag behöver det och vice versa. Tack för det!!!!!!

Vad är vänskap för dig? Skriv en kommentar så kan jag dessutom testa att min kommentarsfunktion på bloggen fungerar som den ska.
kram Bubblan

Vänner