25 januari 2011

Dag 2 Min första kärlek

Hu vad har jag gett mig in på. Vill man egentligen minnas sin första kärlek? Nåväl jag minns min väldigt bra.

Han hette Andreas. Han började i vår klass i typ trean o med sitt ljusa hår så föll jag direkt. Jag var kär i honom i  en massa år. med honom dansade jag min första tryckare. Jag minns det inte själv helt o hållet för jag var alldeles för nervös men tydligen hade vi dansat med valsfattning :-) Snacka om att det hade varit roligt att se nu i vuxen ålder. Jag minns bara hur hårt mitt hjärta slog o hur hårt hans slog. han var typ två huvuden kortare än mig :-)
Jag var kär i honom i typ fyra år. Men vi var aldrig ihop. Jag frågade aldrig o jag tror han frågade någon gång men då var jag så rädd att tacka ja att jag inte gjorde det. Han är numera gift och bor utomlands. Jag har honom på min FB, tänk det ler jag åt ibland. Att han förändrats så. Numera tycker jag inte ens att han är snygg. Mitt livs första kärlek.

Idag har jag iaf haft ett utvecklingssamtal som jag trodde skulle bli jättejobbigt. Men det gick bra. Föräldrarna var jättesnälla och trevliga och inte alls arga som jag trodde de skulle vara. Glad i hågen gav jag mig av hem och hämtade dottern. Vi for till affären o handlade o sen emm o pyssla. sen kom en god vän förbi och vi gav oss ut och red i mörkret. Jag red på min lilla unghäst och det gick hur bra som helst. Han är så duktig. Jag blir så stolt. Dessutom hade jag rätt i vad han skulle ha för bett. Det var bara det att vi inte var riktigt eniga om ur det skulle användas. men när vi kommit på det så gick det jättebra :-)
Ha nu en go kväll så tjatar jag vidare imorgon. imorgon är det idrottsdag med skridskoåkning :-)
kram
Bubblan