2 februari 2011

Dag 10 Bloggfavoriter

Ja jag läser gärna en tjejs blogg som heter junitjejen, pigg och glad tjej som dessutom är lärare. http://junitjejen.se/ skriver bra och är dessutom lärare som jag.
Sedan läser jag dagligen http://blogg.tommyarvidsson.se/#home för å hålla lite koll på westernsverige. För tillfället är den dock lite låg för Tommy skriver inte så ofta som han gjorde förut. Riktigt synd för den bloggen är underhållande :-)

http://www.eternell.se/blogg/index.html hänger med sedan Eva bloggade på aftonblade. Skriver trevligt och har koll på hästsverige. Nu verkar också den vara lite långsam tyvärr :-(

http://www.bloglovin.com/m/1938513/125220204/fb/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmVsaXNhdGhvcmVsbC5ibG9nZy5zZSUyRjIwMTAlMkZzZXB0ZW1iZXIlMkZyaXAuaHRtbA== har grymt fina hästar och är en fantastisk hstmänniska. dessutom supertrevlig människa och även hennes familj :-)

När jag har tid så frossar jag lite och läser http://pernillawahlgren.se/bloggar/pernillas-blogg

Nåväl det var lite av de bloggar jag läser. Kul och variera sig lite men de här bloggarna ar jag läst mest.

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. hade feber hela förmiddagen. men sen kändes det bättre. Men nu känner jag mig kass igen. Jag vill verkligen bli frisk men så känns det INTE nu.
Kram
Bubblan

Sedan läser jag förstås en del kompisars bloggar men de lägger jag inte ut här eftersom jag vill vara anonym :-)