21 mars 2011

Lite jobbigt läge!

Ja tänk vad livet kan vara jobbigt ibland. I lördags var vi ute o körde lillhästen en sväng. Efter en stund såg jag att han haltade lite. Men det lättade lite när vi travade. Han har haft ett litet sår på insidan benet typ en gånger två centimeter stort. Det var lite svullet runtom. Så igår for min man iväg på jobb i England. Ensam hemma alltså. Då ser jag att hästen haltar kraftigt, tar in honom och ser att han har 40,4 graders feber. Ringer ut veterinären. Hon klämmer o har sig på såret, ger antiinflammatoriskt o smärtstillande i halsen. Sedan fick hon känna på det. Hon visade hur jag skulle sätta en nål i halsen på min stackars häst och ge honom penicillin. Lite läskigt men det gick fint. 

Så var det hemmafronten som var lite besvärlig, jag har så sjukt låga värden av min diabetes att jag inte vågat sova själv. En av mina bästa goaste vänner sov över igår. Jag kände mig helhängig. Febern kom krypande. Så jag beslutade mig att stanna hemma från jobbet. Så på morgonen visar det sig att min dotter har feber. Så vi sjuklingar fick stanna hemma. Jag har varit helt supersvettig hela dagen och att käka Panodil har inte hjälpt alls. Men det var bara till att kila ut o promenera med den lilla hästen tio minuter två gånger idag. De två sista vändorna fick jag som tur hjälp med. Tur var det för så här sjuk har jag inte varit på länge. Är det inte typiskt att man ska få allt på en gång. Men med goda vänner så går allt. 

Imorgon kommer min snälla pappa o hjälper mig. Plus att jag har lite vänner som kommer. Sicken tur att man kan få lite hjälp. Gott att få lite tillbaka för alla de gånger man hjälpt andra :-)
Kram 
Bubblan