8 december 2010

Krympolin!

Tänk ibland skulle man verkligen vilja ha ett sånt där medel som krymper allt på lämpliga tillfällen. Ordet kommer nog från någon bok jag har läst någon gång, nån som kan komma ihåg vilken bok ordet krympolin kommer ur? I min hjärna står det helt stilla...



Idag hade jag iaf önskat att jag hade krympolin, jag har nämligen storstädat vårt hus. Jo visst älskar jag vårt hus o jag klagar inte egentligen över dess storlek, men när man har 297 kvadratmeter att städa så inser man att det är ett heltidsjobb när man väl sätter igång. Jag och lilla dottern som är hemma för att hon har vattkoppor har städat i åtta timmar men jag inser att jag skulle kunna hålla på lika länge till. Då hann jag inte dammtorka hela huset ändå. Städning är nog ett tillfälle då jag skulle ha det där krympolinet. Det är inte så tråkigt egentligen för det blir ju himla fint när det är klart men det tar ju sån förgjordad tid.
I övrigt har jag o hyresgästen släppt hästarna i paddocken en sväng så de fick leka av sig lite. de busade o sparkade bakut en hel del.

Imorgon väntar lite jobb som tränare med en ny och lite spännade häst som tydligen gillar att stegra sig, jag undviker att rida den i det längsta tänker jag. Men jag skrittade på den i elgen och då gick det fint. Skall bli kul att se vad ryttaren åstadkommit sedan jag var där i helgen.

Så, det var nog allt för idag. Ha det bäst!
Eran alldeles egna
Bubblan