13 februari 2011

Dag 21 Mina dåliga sidor

Min sämsta sida är nog att jag pratar typ jämt. För tillfället är jag rätt tyst, eftersom mina stämband lagt av. Jag har ju en gammal skada på dem. Inte så kul men det blir bättre och bättre dag för dag. Andra dåliga sidor är att jag kan bli tokarg hur lätt som helst men det har med min diabetes och min panikångest att göra. Blodsockerfall är ingen höjdare för humöret om vi säger så. Sista dåliga gejen för nu är nog min fullständiga brist på tålamod. Har typ -25 på en skala mellan 1-5:-)

Idag var ingen bra dag. Min äldsta häst har fått sitt ben fullständigt söndersparkat. Stora sår över hela benet. Känns sådär skoj, imorgon blir det veterinären iaf. Det blir nog bra, hoppas bara att jag hinner med allt annat jag lovat att göra imorgon. Är inte jätteorolig för det ser fint ut men lite medicin till grabben skulle nog inte skada.
Kram Bubblan

Dag 20 Mina förebilder

Mina förebilder är nog inte så många men en av dem är han som rider på bilden. Kanske kan du gissa vem det är men gör inte det vi låter honom får vara lite anonym också. Det är iaf en av de som jag brukar träna för , nu var det i och för sig länge sedan men jag kommer alltid tillbaka. Kanke på god av hans stora lugn, goda humör och förmåga att alltid säga sanningen oavsett om man vill hör den eller ej. Dessutom är han himla snäll. Nu för tiden vågar jag ju till och med heja på honom men i början var jag så blyg att jag inte fick fram ett ljud knappt. det har gått över nu som tur är :-)

En annan förebild är min gamla slöjdlärare, han var sådär lugn och snäll. han kunde massor, inspirerade oss elever. Han kunde sitt ämne och brann för det. Många är de som varit på studiebsök i hans fantastiska sal. Inspirerats av alla idéer och grejer. En härlig pedagog och inspiratör.
/Bubblan

Dag 19 Detta ångrar jag

Oj om jag skulle skriva allt jag ångrar skulle vi hålla på ett par dagar. Ibland ångrar jag att jag inte var mer envis när det gällde mitt gymnasieval. Jag ville så gärna plugga nån hästutbildning men det fick jag inte. Det kan jag bli lite sur över. Ibland ångrar jag att jag inte tog mod till mig att berätta för den där alldeles specielle killen att jag älskade honom. jag har fått reda på i efterhand att han gillade mig och det kan göra mig lite sur på mej själv. Ibland blir jag arg över att jag inte tjatade mer på mina föräldrar så jag fick en egen häst som tonåring, jag hade nog mått bättre då. men innerst inne så är det ju egentligen ingen idé att gå runt och ångra saker. Jag försöker släppa saker som jag känner att jag ångrar. Det är INGEN ide att gå omkring å ångra grejer. Det mår man INTE bättre av.
/ Bubblan