18 december 2010

Gamla vänner och nya!

Hallo dä ute. Idag har det verkligen varit stall för hela slanten. Vi släppte in den nya hyresgästens äst i hagen idag. Det var ganska lugnt eftersom vi inte släppte in lilleman först. Han fick vänta i skogshagen innan jag tog en tur med min körlärare. Det här med körning på det här sättet är verkligen helt nytt för mig. man kan ju göra massor med lite roliga och bra knep. Min körlärare känns verkligen superduktig och är rolig och trevlig, vilket gör mycket eftersom att man kör ju en stund varje gång:-) Känns så gott att äntligen få lite hjälp!!!

Sen fick lilleman äntligen komma ut i hagen o då sprang hästarna förstås en vända till men det var verkligen riktigt lugnt i hagen. De åt inte upp all mat för de var nog helt enkelt inte hungriga.

Mina nya hyresgäster är verkligen hur mysiga som helst och jag ser fram emot att ha dem här under våren, hoppas de stannar länge:-) Nu ska jag bara hitta en medryttare till min lite äldre häst också. Han behöver någon som rider honom lite mer än vad jag hinner.

Dagen avslutades med att jag somnade i soffan och missade Narnia filmen jag har velat se så länge. Fastnade i MI3 istället och den verkade bra. Så helt plötsligt dök det upp ett litet meddelande på min FB. En gammal elev som bara hörde av sig och sa att han saknade mina lektioner. Det känns riktigt gott att få sådana meddelanden. man blir ju glad i hela kroppen. han gick i en år 9 som gick ut i våras som jag blev någon slags bonusmentor för. De hade mig mer som mentor än sin egen mentor. ibland hör man ifrån dem så är och då blir jag så där grymt glad i hela kroppen. kommer säkert gå och le med hela ansiktet i ett par dagar över det för meddelandet. så stort tack för sånt!!!
Nä nu ska jag nog somna om igen, har så ont i magen att jag helst vill glömma allt. Men det är en ny dag på gården imorgon.
Kramar
Bubblan