2 juni 2011

Uppdatering!

Jo jag vet att jag skrivet lite sällan men det har varit mycket nu. det känns som att jag jobbar alldeles för mycket trots att jag ska bara jobba 25 %. Det blir två alldeles för långa dagar varje vecka och det känns som att man aldrig blir färdig. Det bara hopar över mig om vi säger så. Har påbörjat städningen av salen, det är så skitigt och stökigt att man helst vill gråta. Materialet är nästan slut och det jag har beställt verkar ha försvunnit på vägen. Känns INTE bra. Vårt system för att beställa saker är krångligt och jättesvårt. Grrr.

På hemmaplan har det varit hur mycket städning som helst. Hela huset är jättevälstädat från topp till tå. Vi har ju nästan 300 kvadratmeter hus så det tar ju ett tag att fixa det. Jag har rensat ur garderoberna i hela huset, slängt massa gamla kläder som inte passar längre. Det känns jättebra.


Sedan har jag haft det stora nöjet att fylla år. Då passade jag på att baka lite tårtor. Det blev två till likadana. Men de är inte med på bilden. Det är kul att göra tårtor från grunden, med egen gjord marsipan och alltihop. Jag börjar bli riktigt bra på det är. Igår kväll bakade jag ytterligare en jordgubbstårta eftersom jag får fint besök idag. Tyvärr kommer inte min lillebror men gott och väl min kära vänn och han är värd en tårta alla gånger. han ska hjälpa mig att fixa min vagn som krånglar lite med bromsarna. Hoppas att han kan fixa den, man vet ju aldrig. Men det tror jag nog han kan. Det är så gott att ha vänner som alltid ställer upp när man behöver hjälp, fast jag hoppas att jag också är sådan. 

På hästfonten så är det planering och full fart. På måndag ska jag tävla med lillhästen i körning. Vi håller på att trimma in oss inför höstens tävling. Dessutom verkar det som att vi får en egen liten hejarklack med oss så det känns jättekul. Alltid härligt att ha vännernas stöd. Jag är lite nervös för just nu så krånglar min lillkille massor. han viker huvudet åt höger och vägrar svänga åt höger. Kroppen åt vänster och huvudet åt höger. Det där med att gå rakt fram har han helt glömt. Det känns inte jättebra. Sedan fick han för ssig att han skulle stegra sig i vagnen och sparka bakut samtidigt. Det var inte så roligt eftersom jag körde ensam. Jag får försöka köra lite i helgen så vi har trim på det där innan måndagens tävling. Tänk så skönt att vi har en så lång och ledig helg.  

Storhästen håller jag på att plocka upp lite i kondition. Han har tappat en del nu när jag varit sjuk så nu jobbar vi på det igen. Jag försöker rida lite mer och träna honom så att han orkar och kan lite mer. Det känns roligt och kanske vi komemr iväg och tävlar lite i höst. Drömma kan man ju iallafall. Nä nu ska jag äta frukost och göra ett ryck med sista städningen. 
Ha en fantastisk dag och flyghelg :-)