31 januari 2011

Dag 8 Favoritsaker

Oj det här var svårt. Men så här i kyliga tider så är det nog min fårskinssits till min westernsadel. En annan favoritsak kommer nog att bli vagnen jag ska köpa och fick provköra igår. En maraton, kombivagn. Helt fantastiskt roligt att köra den. Den gillar jag, hoppas nu bara att den verkligen blir till salu som det är sagt:-) Själv får jag spara  stenhårt  för att ha råd men det är det värt. Vi kommer att utvecklas min häst och jag om jag kan ha en sån vagn.

Andra grejer jag gillar är förstås min dator som jag använder nästan för mycket och min kamera förstås. ett köp jag aldrig kommer att ångra. Det är så härligt när man tar en riktigt bra bild. Med bra skärpa, bra ljus ja du vet :-)
Jag tror jag är en sån där människa som är rätt rädd om mina grejer. Jag försöker vara rädd om dem, sköta om dem och se till att de finns på sin plats. Köper jag något så gör jag det efter att ha tänkt efter ordentligt innan. Kollat priser och så.

Idag har varit en rätt bra dag på sätt o vis. Jag fick sova länge för jag har varit hemma och varit sjuk. Har hur mkt feber som helst. Inte å skoj. Har virkat lite som vanligt, spelat lite spel och vilat lite till. helt ok, men det vore skönt att bli frisk !!! Fick dessutom rett ut något jag funderat ett par dagar på. Känns bra att få veta hur saker och ting eg är o inte gå runt o fundera själv. Tack bror för det!!!
Kramar
Bubblan