5 juli 2011

Sommar o svåra samtal

Har varit på semester ett tag som ni kanske vet. Men nu är det dags att ta tag i saker. Ledigheten påbörjades i och för sig med mer ledighet. Jag styrde min lilla bil mot High Chaparall och tillbringade en riktigt trevlig helg där med goda vänner. Hem kom ett nytt bälte, ett par nya boots som är grymt svåra att få på men de är sköna :-) jag får helt enkelt töja ut dem lite. Sedan har jag beställt ett tävlingsträns till lillhästen inför den stora tävlingen vi ska iväg på i början av augusti.

Under helgen hamnade jag i ett mycket intressant samtal med en god vän. Jag tyckte rätt synd om honom men det kändes så gott att kunna vara där o stötta lite. Det hela verkar just nu ha löst sig riktigt bra dessutom. Jag fick ett gott råd av honom och igår bestämde jag mig att följa det. Jag har känt mig rätt förvirrad på sista tiden. Det har inte varit ett dugg skoj och jag har mått skit för att vara helt ärlig. Så igår tog jag tag i det hela, åkte hem till en god vän o lade korten på bordet. Det var SKITJOBBIGT att göra det men som tur är så är det här en fin människa med stort <3 så det gick långt över förväntan. Jag hade laddat för att säga det jag skulle och sedan springa därifrån. Men eftersom den här personen är både smart och klok så satt vi och pratade i över två timmar. Om allt möjligt. Jag blev så glad att det inte går att beskriva. Det hela slutade med att det i alla fall i min mage känns så mycket bättre och det känns som att jag är på gång att få en riktigt god ny vän. Det är bästa tänkbara utgångsläge och jag är såååååå glad. Puuh ibland borde man slå sig själv och göra saker direkt och inte vänta flera månader.

Idag blir det en tur till doktorn och sedan ska jag ut o köra lite. Får med mig en god vän tror jag och det känns jättekul. Nya dag, nya tag :-)
Kramar
Bubblan